Pariuri Online iti explica principiile elementare ale managementului eficient al banilor in pariuri

» pariuri online: tips & tricks

Desi fiecare dintre pariori a avut numeroase predictii care s-au adeverit, putini dintre ei trag multumiti linia dupa o mai lunga perioada de timp. Aceste tips & tricks oferite de pariorii profesionisti te vor ajuta sa devii un bun jucator de pariuri.
Asa cum am mai afirmat, diferenta dintre un parior profesionist si unul obisnuit nu este data in primul rind de ponturi sau calitatea predictiilor, ci de strategiile de pariere folosite si managementul banilor.

 • Nu paria mai mult decit iti poti permite sa pierzi

 • Este regula cea mai importanta, dar si cea mai putin urmata. Cei mai multi pariori isi pierd calmul dupa un cistig sau o pierdere importanta si maresc miza sau cotele jucate. Aceasta este o strategie dezastruoasa pe termen lung. Asadar:
  - Stabileste-ti o suma maxima pe care iti permiti sa o pierzi, pe care o depui, de preferat, la mai multe agentii. Dupa un cistig substantial, retrage din bani si revino la suma initiala.
  - Nu risca mai mult de 5-10% din aceasta suma pe un singur pariu, sub nici un motiv. Nu exista meciuri sau ponturi “sigure”, chiar si o cota de 1.01 poate fi pierduta.
 • Alege pariuri single (un singur meci) sau pe cit mai putine meciuri, in defavoarea combinatiilor numeroase (de 4 sau mai multe meciuri)

 • Strategia agentiilor de a oferi cit mai multe evenimente se bazeaza tocmai pe incercarea de a ispiti jucatorii sa combine cit mai multe pariuri “sigure”. Marja de profit a agentiilor creste la fiecare meci adaugat unei combinatii! Asadar, un cistig mic este mai bun decit orice pierdere.
 • Pariaza pe ceea ce cunosti

 • Alege-ti citeva ligi care iti plac mai mult si specializeaza-te pe ele, nu iti risipi eforturile incercind sa cunosti toate campionatele. Marii jucatori cistiga 80% din profit de pe urma a 2-3 ligi pe care le cunosc foarte bine.
 • Stabileste-ti 3-4 criterii de selectie si exerseaza-le

 • Forma echipelor (data de ultimele min. 6 meciuri) nu trebuie sa lipseasca dintre ele. Ia decizii pe baza propriilor analize, nu te lasa influentat.
 • Pariaza pe cea mai buna cota

 • Chiar la agentiile cele mai reputate apar diferente semnificative intre cotele la acelasi meci. Se intimpla uneori ca diferentele sint fie atit de mari, incit un jucator care pariaza pe toate rezultatele posibile la agentii diferite va avea profit indiferent de rezultatul final! (vezi Pariuri sigure). Iti maresti cistigurile cu pina la 20% la fiecare pariu single, numai operind cu conturi deschise la mai multe agentii.