Afla ce sunt pariurile sigure si cand apare oportunitatea unui pariu sigur. Numai la Pariuri Online!

» pariuri online: pariuri sigure (arbitrages)

Este un sistem, relativ controversat, care asigura un cistig absolut sigur, matematic. Aceasta fiindca oportunitatea unui pariu sigur apare cind se poate paria (la agentii diferite) pe toate posibilele rezultate ale unui meci, la cote care garanteaza cistig indiferent de rezultatul final! Aceasta situatie apare cind o cota de la o agentie variaza fata de restul pietei.

Exista doua motive importante care permit asemenea posibilitate:

  • Diferentele intre casele de pariuri
    De obicei un eveniment ce va urma are 3-4 agentii care ofera primele cotatii. Cele mai multe agentii, cu mai putine resurse si expertiza, isi ajusteaza oferta dupa cele ale marilor case de pariuri. Exista insa si o a treia categorie de agentii, care au propria estimare sau incearca sa atraga clienti oferind cote mai bune, ceea ce conduce la aparitia unor pariuri sigure.
  • Strategiile de reducere a riscurilor folosite de agentiile de pariuri.
    Agentiile de pariuri isi asigura o marja a riscului unei pierderi potentiale prin ajustarea cotelor unui eveniment, pina la atingerea marjei dorite. Adesea publicul pariaza disproportionat pe un anume rezultat, caz in care casele de pariuri ajusteaza cotele (scazind pe cea mai des pariata) atragind publicul sa parieze contrar, astfel incit sa diminueze riscul unei pierderi prea mari in caz ca prima orientare are cistig de cauza. Cum alte case de pariuri nu se confrunta cu aceasta varianta, se iveste inevitabil oportunitatea unui pariu sigur. Aceste situatii apar mai des decit ne-am astepta, de citeva sute sau mii de ori pe zi!

Cea mai credibila firma care ofera un asemenea serviciu este Odds and Bets. Practic, in schimbul unei taxe lunare, clientul este informat in timp real (1 min interval) despre aparitia unei asemenea oportunitati, prin scanarea ofertelor a peste 70 agentii.