Pariuri Online iti explica principiile elementare ale managementului eficient al banilor in pariuri

» pariuri online: managementul banilor

  • Exista multe sisteme teoretice de management eficient al banilor in pariuri. Cel mai popular necesita doar disciplina si calm pentru a fi urmat, si consta in doua principii elementare: pariati cit mai simplu si pe sume constante.
  • Pariorii amatori isi epuizeaza fondurile mai ales datorita unui slab management al banilor. Regulat, casele de pariuri ofera cote foarte bune, mai ales dupa unele perioade profitabile pentru ele (cu rezultate surpriza in care favoritii au pierdut), cind pariorii au conturile subtiate. Casele de pariuri stiu ca daca in acest moment ofera cote cu adevarat bune, pariorii vor depune noi bani si probabil vor si cistiga, marindu-si provizoriu conturile.
  • Acesta este un moment asteptat de agentii, care stiu ca in citeva saptamini multe din conturi se vor goli, si aceasta datorita mai ales slabei gestiuni a banilor. Pierderea initiala este privita de catre agentii ca o investitie pe termen scurt de fapt. Asta fiindca pariorul obisnuit se va simti norocos si increzator dupa cistig, si va paria mai des si pe cote mai mari decit de obicei. Inevitabil, acest stil de a paria va face ca in scurt timp banii sa revina in conturile caselor de pariuri…
  • Pariorii profesionisti cunosc acest mod de a actiona al agentiilor (adica afisarea regulata a unor cote realmente bune pentru a atrage noi bani in joc) si asteapta cu rabdare urmatoarea aparitie a unei serii de cote convenabile. Acestia nu se lasa “luati de val” dupa citeva cistiguri, ci stiu ce si cit sa astepte.
  • La fel, multi pariori devin mai agresivi dupa o pierdere, incercind sa recupereze rapid paguba suferita; pe termen lung aceasta tactica duce din nou la pierderea repetata a banilor depusi.
  • De fapt, diferenta intre pariorii profesionisti si cei mai putin experimentati nu este data atit de acuratetea predictiilor unor evenimente, cit de calitatea net superioara a managementului banilor si strategiile de pariere folosite.
  • Marii jucatori nu ar paria niciodata de exemplu pe o combinatie de 3 meciuri, ci ar pune 3 pariuri pe fiecare dintre evenimente. Sigur ca acestea nu vor aduce acelasi potential cistig spectaculos, insa scad foarte mult sansa de a consuma tot capitalul investit.
  • Nivelul sumelor care trebuie mizate este iar un subiect mult analizat; un procent intre 1-3 (pentru pariorii cu depuneri initiale relativ mari) si 10 (un management agresiv) la suta din capitalul initial este general acceptat.
  • Acest nivel trebuie scazut pe masura ce pariem pe cote mai ridicate. Se poate calcula ca riscul unui faliment scade de pina la 10 ori cind pariem doar jumatate din miza!