Sectiunea hot odds iti ofera informatii despre variatia cotelor la casele si agentiile de pariuri pentru toate meciurile

» pariuri online: hot odds

  • Variatia cotelor la agentiile de pariuri in timp real. Puteti selecta sportul si tipul de pariuri (asiatic, total sau clasicul 1X2)
  • Este un instrument adresat pariorilor avansati si experti, insa si cei amatori pot incerca sa inteleaga cu timpul miscarea cotelor la casele de pariuri. Este usor de intuit si pentru un incepator ca o scadere brusca a cotelor inseamna multe mize pariate pe acel semn, casele de pariuri scazind pretul oferit pentru a echilibra incasarile si sansele de cistig.
  • Serviciul oferit foloseste cotele de la......., probabil cea mai apreciata casa de pariuri online de catre profesionisti. Limitele mari de pariere si marjele mici de profit sint aproape imbatabile. Desigur, pariorii de divertisment apreciaza mai putin lipsa unor pariuri speciale foarte populare, insa oferta pe aceasta nisa este bogata oricum.
  • Un alt "dezavantaj", sesizabil insa numai profesionistilor, este aprecierea extrem de echilibrata a cotelor reale, asa numitele "true odds", astfel ca specularea unor value beturi bazate pe cotele de deschidere (early odds) de ex. este mai dificila.
  • Se spune chiar ca pariorii isi pot estima destul de precis forta de pariere comparind cotele jucate cu cotele de inchidere ale acestei agentii! Cine gaseste cu adevarat valoarea in oferte va reusi sa prinda cote superioare acestora, pe termen lung bineinteles.